Komend weekeinde Leidsch Wijn Festijn op Pieterskerkplein

Het Pieterskerkplein staat komende zaterdag en zondag in het teken van het eerste Leidsch Wijn Festijn. Een uitgebreide proeverij van wijnen met daarbij allerlei hapjes en muziek van de Discobus. Naast wijn worden er ook speciaalbieren en alcoholvrije drankjes geschonken.

Deelnemers zijn onder andere Henri Bloem, La Bordelaise en Wines and More uit Leiden, Wijnkoperij de Gouden Ton uit Oegstgeest en het in Warmond gevestigde Baltazar dat een maandelijkse wijnbox samenstelt. Kaasjes met of zonder stokbrood zijn er van Fromagerie Bon, spaanse specialiteiten van Gastrobar Boca dat komende maand de deuren opent aan de Oude Rijn (naast Fromagerie Bon) en Karel’s Biofriet serveert… inderdaad: biofrietjes.

Het Leidsch Wijn Festijn begint allebei de dagen om 13.00 uur en gaat zaterdag door tot middernacht. Op zondag gaan de kurken om 20.00 uur weer op de fles. Entree bedraagt vier euro.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×