Leidse volkszanger Jos Bosma neemt nummer Wolter Kroes op

18

Leidenaar Jos Bosma heeft een nieuwe single uitgebracht. De volkszanger koos voor het nummer ‘Ik ben je prooi’ van Wolter Kroeg. Eh, Kroes. Bosma maakte er wel een kroegversie van. Het is de derde single die de Leidse zanger dit jaar uitbrengt.

“Al jaren vind ik dit een prachtig nummer,” zegt Bosma die graag muziek maakt waarop het publiek in het café lekker kan dansen. “Dit was een gouden combinatie voor mij”, aldus Jos Bosma die samen met zijn producer een gezellige kroegenversie neer wist zetten.

Het is in totaal de zesde single van de Leidenaar. Daar blijft het niet bij want Jos zit alweer vol nieuwe ideeën om de rest  van het jaar mee aan de slag te gaan. “Ik heb veel zin in om samen met mijn team aan de slag te gaan,” kondigt de 31-jarige zanger alvast aan.

Bosma zong vroeger zo nu en dan met vrienden op feestjes of in de kroeg. In 2017 heeft hij het zingen serieus opgepakt.
Zijn wens? Een duet opnemen met zanger Brace, waar hij al vele jaren groot fan van is.

Delen

18 reacties

    • Ken hem ook niet hoor daan iedereen denkt tegenwoordig dat hij in een microfoon kan bleren hier in de buurt ook een paar dan moet de muziek zo hard dat de halve wijk dr dol v wordt met ramen dicht

  1. Als het moet hebben van Wolter Kroes, dan is het einde van je ‘carriere’ voorbij ben ik bang….

Je bent nu offline