Politie geeft naam en foto vermiste vrouw vrij

De politie heeft vanavond de foto en de naam vrijgegeven van de vrouw uit Tunesië die afgelopen dinsdag wordt vermist. Het gaat om de 26-jarige <naam verwijderd, de vrouw is terecht> die waarschijnlijk een eenjarig kindje bij zich heeft. De vrouw is hoogzwanger en heeft medische zorg nodig. Dat is ook de reden dat haar gegevens nu openbaar worden gemaakt.

De vrouw had maandag een zorgafspraak waar ze niet is verschenen. Ze is een dag later nog gezien op het Schuttersveld in Leiden, sindsdien ontbreekt van haar elk spoor. De politie houdt er rekening mee dat de illegaal in ons land verblijvende vrouw niet gevonden wil worden.

Mensen die haar zien of weten waar ze verblijft, worden gevraagd 112 te bellen.

112 Sleutelstad Leiden sabrine


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×