Plus Supermarkt opent volgende maand aan Bètaplein

43

Binnenkort opent na jaren dan tocht eindelijk de langverwachte supermarkt op de begane grond van het schoolgebouw bij Leiden Lammenschans aan het Bètaplein. PLUS Lammenschans gaat in september of oktober open onder de vestiging van mboRijnland.

Al bij de oplevering van het gebouw in 2011 was het de bedoeling dat hier een supermarkt zou komen, maar omdat de bouw van duizenden appartementen voor studenten flinke vertraging opliep, werd ook de komst van een supermarkt uitgesteld tot het moment dat er voldoende klanten in de directe omgeving zouden wonen. Dat is nu het geval. Het bedrijf is inmiddels begonnen met het werven van personeelsleden voor de nieuwe supermarkt in Leiden.

In de nieuwe winkel komt onder andere een groot versplein waar levensmiddelen per seizoen centraal staan. Ook gaat PLUS er kant-en-klare seizoensmaaltijden en luxe belegde broodjes verkopen en bijvoorbeeld verse pizza’s. “Van knapperig deeg,”zo belooft de grutter.

Delen

43 reacties

  1. René Dentener op

    Goddank, eindelijk een goede supermarkt in Leiden waar ze wel een goede groenten -en fruitafdeling hebben i.p.v. al die paupers supermarkten en prijsstunters als Lidl, Aldi, Jumbo, Dirk of hoe ze nog meer heten en die hoofdzakelijk half-rotte en smakeloze troep verkopen. Om maar niet te spreken van de AH XL op het Bevrijdingsplein, die er na de verbouwing in kwaliteit 100 procent op achteruit is gegaan.

  2. Wat leuk om al jullie positieve reacties te lezen. We hebben er zelf ook ontzettend veel zin in om open te gaan en kunnen niet wachten om als eerste PLUS in Leiden te starten. Momenteel zitten we nog volop in de voorbereidingen en zijn we dus ook nog volop op zoek naar nieuwe collega’s. Ken jij of ben jij onze nieuwe collega dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via http://www.werkenbijplus.nl

    Hopelijk tot snel in de winkel

    Groet
    Team PLUS Lammenschans

Je bent nu offline