Mishandeling van 8-jarige jongen in Leiden live uitgezonden op Facebook

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 27-jarige man aan gehouden die een 8-jarige jongen mishandelde in een woning in het centrum van Leiden. De mishandeling werd live uitgezonden in een Facebookgroep, waarna uit het hele land meldingen bij de politie binnen stroomden. Het politieteam digitale opsporing wist op basis van enkele voorwerpen die op de livestream te zien waren een adres te herleiden naar het centrum van Leiden.

Agenten zijn direct naar de woning toe gegaan en hebben daar de man aangehouden. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats en verbleef tijdelijk in de woning. Ook troffen agenten de 8-jarige jongen aan die mishandeld werd. Het kind is een familielid van de verdachte. De jongen is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De jongen krijgt professionele hulp.

De politie is op zoek naar mensen die deze livestream hebben gezien en waar nog niet mee gesproken is. Mensen die informatie of beeldmateriaal hebben die de politie kan helpen in het onderzoek kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden facebook_mishandeling


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×