Politie zoekt getuigen van mishandeling na aanrijding op Churchillbrug

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een ruzie in het verkeer, waarbij afgelopen vrijdagmiddag een van de betrokkenen gewond raakte. Rond 16.00 uur ontstond er een verkeersconflict na een aanrijding op de Churchillbrug bij de kruising van de Haagweg met de Churchilllaan in Leiden. Er waren twee auto’s bij betrokken. De bestuurder van één van de auto’s werd mishandeld door de bestuurder van de andere auto. Hij liep daardoor flink letsel op.

Wie iets gezien heeft van de aanrijding of de daaropvolgende mishandeling wordt verzocht om via 0900-8844 contact op te nemen met de politie in Leiden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×