Politie zoekt aanrander die vrouw lastig viel in Duizenddraadsteeg

De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding die heeft plaatsgevonden in de nacht van zondag 21 op maandag 22 juli. Een 20-jarige vrouw werd toen in de Duizenddraadsteeg aangevallen door een nog onbekende man toen ze rond 2.45 uur vanuit de Haarlemmerstraat de Duizenddraadsteeg infietste.

De haar onbekende man liep in de steeg op haar af en randde haar aan. Daarna ging de verdachte er vandoor via de Haarlemmerstraat. Hij sloeg linksaf en verdween vervolgens lopend in de richting van de Pelikaanstraat. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor.

Signalement verdachte
Man, Licht getint, 1.75 meter lang en een slank postuur. Hij sprak Nederlands zonder accent en droeg vermoedelijk lichte kleding.

Getuigen en tips
Wie was er in de nacht van zondag 21 op maandag 22 juli rond 2.45 uur in de Duizenddraadsteeg? De politie spreekt graag met mensen die daar in de buurt waren. Ook als mensen aan de hand van het signalement vermoeden wie de man is, wordt gevraagd om te bellen met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×