T. rex Trix is terug in Leiden

23

T. rex Trix is gisteren teruggekeerd van haar reis door Europa. Het dinosaurusskelet staat al weer bijna in elkaar en krijgt een prominente plek in het compleet vernieuwde Naturalis Biodiversity Center in de zaal Dinotijd. Vanaf zaterdag 31 augustus is Naturalis weer open voor publiek en is ook Trix te bewonderen.

Tijdens de verbouwing van Naturalis reisde Trix langs verschillende Europese musea in Frankrijk, Portugal, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. De avonturen van de populaire Leidse dinosaurus waren te volgen via een reisblog.

 

Delen

23 reacties

  1. Geweldig dat Trix weer terug is gekomen in Naturalis. Ik heb op internet gelezen dat dit museum op 31 augustus weer open zal gaan en dan zou het zonde zijn als het pronkstuk van het museum niet bij deze opening aanwezig zou zijn. Gelukkig is dit bericht dan ook tijdig in Glasgow aangekomen waar Trix op dat moment tentoongesteld werd, zodat hij op tijd terug kon worden gestuurd naar Leiden. Heel goed dat hieraan is gedacht!!! Ik kom zeker kijken na de opening, want wat heb ik Trix gemist!!!!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline