(Foto: PR).

Sloopwerkzaamheden scholenlocaties Zoeterwoude bijna klaar

VSM Sloopwerken begint maandag met de laatste werkzaamheden op de scholenlocaties in Zoeterwoude. De grote bergen puin worden door een mobiele puinbreker kleingemaakt en grotendeels afgevoerd. Dat duurt ongeveer een week. Op elke locatie blijft een berg puin achter. Dit gebroken puin word gebruikt als bouwweg tijdens de bouw. Dit ‘hergebruik’ zorgt ervoor dat er in het totale project minder vaak met vrachtwagens heen en weer gereden hoeft te worden.

Als het puin gebroken is, wordt het hek rondom de Corbulo/SKZ-locatie ‘kleiner’ gezet zodat er ruimte vrijkomt voor kinderen om op te spelen totdat de bouw begint. Het hek rondom Klaverweide verandert niet van plek.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×