Leidenaren kunnen met gratis busreis naar Democratiefestival

Leidenaren kunnen op vrijdag 30 augustus gratis met de bus naar het Democratiefestival in Nijmegen. Vanuit het hele land rijden bussen met bewoners naar Nijmegen. In de Leidse bus is plek voor een mix aan Leidenaren uit alle wijken, van alle leeftijden. Iedereen vanaf 12 jaar die het leuk vindt om mee te praten over belangrijke Nederlandse onderwerpen, kan zich aanmelden voor de Leidse bus.

De bus vertrekt rond 10.00 uur uit Leiden. Op de heenweg worden in de bus Leidse thema’s besproken. Tijdens het festival kunnen deelnemers zelf kiezen welke programmaonderdelen ze bezoeken. De busrit en entree voor het festival is kosteloos. Ook krijgen deelnemers een aantal consumptiebonnen. De bus vertrekt rond 20.00 uur weer richting Leiden. Langer blijven is mogelijk, dan moet er wel eigen vervoer geregeld worden.

Aanmelden kan met een mail naar bureaucommunicatie@leiden.nl. Onder de aanmeldingen wordt het aantal beschikbare plekken verloot. Uiterlijk 25 augustus wordt bekend gemaakt wie er mee kan.

Democratiefestival
Het Democratiefestival is een tweedaags festival georganiseerd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en VNG met muziek, theater, debat, eten en meer, met als centraal onderwerp Democratie.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×