Honderden kinderen per dag vieren vakantie bij Jeugddorp Leiden

Maandag ging de 53e editie van Jeugddorp Leiden van start met een recordaantal van 279 deelnemende kinderen. Vandaag werden pers, politiek en sponsoren rondgeleid over het terrein waar naar hartenlust door een deel van de kinderen werd gebouwd aan hutten, terwijl anderen aan het knutselen waren of een toneelstuk instudeerden.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog tot en met volgende week @stichting_jeugddorp_leiden

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Het thema van Jeugddorp Leiden is deze eerste week de ‘Doldwaze Disney Dagen’ en volgende week staak in het teken van een ‘Knotsgekke Kerst’. In beide weken worden er ook allerlei workshops georganiseerd, zoals fotografie, waterraket schieten en een kinderbootcamp.

Leiden Maatschappij jeugddorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×