Gemeente Oegstgeest plaatst flexibele snelheidsborden

2

De gemeente Oegstgeest schaft enkele digitale snelheidsborden aan die op gezette tijden op verschillende plaatsen in het dorp kunnen worden neergezet om weggebruikers te wijzen op hun snelheid. Groen als het goed is, rood als men te snel rijdt.

Volgens burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest ergeren veel inwoners zich aan automobilisten die te snel rijden in het dorp: “We zetten dan ook met de politie in op extra handhaving van de snelheid de komende tijd.” Gisteren werd al een eerste controle gehouden in de Dorpsstraat. Daar werden in het doorgaande deel van de straat in een uur tijd drie chauffeurs op de bon. Hier mag 50 worden gereden. De overtreders reden iets boven de 60.

Delen

2 reacties

    • ja, gratis worden ze niet vertrekt hè. Maar je moet wat als gemeente wanneer burgers zich niet aan de verkeersregels kunnen houden.

Je bent nu offline