( Foto's: Emile van Aelst )

Duizenden bezoekers bij indoor Flower Parade

Vanwege de harde storm met windstoten van meer dan 100 km per uur werd afgelopen zaterdag uit veiligheidsoverwegingen de Flower Parade afgelast. Het was volgens de organisatie volledig onverantwoord met deze storm van windkracht 8 de wagens en figuranten naar buiten te sturen. Als alternatief waren de praalwagens en een groot deel van de muziek de hele middag in een van de veilinghallen van de Royal FloraHolland te zien. Duizenden mensen bezochten de ‘indoor’ Flower Parade, ook bussen met buitenlandse toeristen maakten gebruik om op deze manier toch nog de Flower Parade te kunnen zien. Zondag stormde het minder en konden de wagens nog wel geshowd worden op de boulevard van Noordwijk. Ook hier genoten duizenden bezoekers van de mooie praal- en personenwagens.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×