(Foto's/video Chris de Waard).

El CID-week van start op Lammermarkt

De introductieweek voor de circa 3.500 nieuwe Leidenaren is vanmorgen om 9.30 uur begonnen op de Lammermarkt in Leiden. De hele week maken de nieuwe studenten van de Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden kennis met de stad, de universiteit en de studenten- en studieverenigingen.

Na het verzamelen op de Lammermarkt waarbij de eerstejaars werden verdeeld over ongeveer 350 mentorgroepjes, volgt tussen de middag een stadspicknick in het Huigpark. Vanmiddag is net als elk jaar de informatiemarkt in het gebied rond de Nieuwe Rijn. De studenten kunnen daar vooral kennismaken met het Leidse verenigingsleven.

(Foto’s: Emile van Aelst).

 

 

Advertentie

Leiden Maatschappij Onderwijs Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×