(Foto: Politie Leien Noord).

Automobilist voor zevende keer gepakt zonder rijbewijs

De politie heeft bij een controle in Oegstgeest een automobilist betrapt die het rijbewijs van iemand anders gebruikte. Het viel de agenten meteen op dat de foto op het rijbewijs niet overeen kwam met het gelaat van de bestuurder. De man werd vervolgens aangehouden voor het gebruiken van het rijbewijs van een ander en het rijden zonder rijbewijs. Zelf bleek de man namelijk niet over het papiertje te beschikken. Het was al de zevende keer dat hij hiervoor werd gepakt. De auto is in beslag genomen en zal verbeurd verklaard worden.

Bij het controleren van de auto bleek er bovendien een verborgen ruimte in het voertuig te zitten. Daar vonden de agenten veertien gram cocaïne. Ook voor het in bezit hebben van deze harddrugs, kreeg de man een proces-verbaal.

 

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×