Automobilist voor zevende keer gepakt zonder rijbewijs

16

De politie heeft bij een controle in Oegstgeest een automobilist betrapt die het rijbewijs van iemand anders gebruikte. Het viel de agenten meteen op dat de foto op het rijbewijs niet overeen kwam met het gelaat van de bestuurder. De man werd vervolgens aangehouden voor het gebruiken van het rijbewijs van een ander en het rijden zonder rijbewijs. Zelf bleek de man namelijk niet over het papiertje te beschikken. Het was al de zevende keer dat hij hiervoor werd gepakt. De auto is in beslag genomen en zal verbeurd verklaard worden.

Bij het controleren van de auto bleek er bovendien een verborgen ruimte in het voertuig te zitten. Daar vonden de agenten veertien gram cocaïne. Ook voor het in bezit hebben van deze harddrugs, kreeg de man een proces-verbaal.

 

Delen

16 reacties

  1. Bij het verkopen van een auto is de verkoper niet verplicht om te controleren of de koper over een wettig rijbewijs beschikt. Dat zou wettelijk geregeld moeten worden.

    • Heb je er weer zo een? Met een nieuw wetsvoorstel bij een lullig berichtje over iemand die zonder rijbewijs rijdt. Ga lekker janken in den haag met je nieuwe wetsvoorstel man.. mensen als jij verspillen onze kostbare zuurstof🤣

    • Wat een loser🤣 ga lekker bij de tweede kamer janken met je nieuw wetsvoorstel. Zonde van ons kostbare zuurstof van zulke mensjes

Je bent nu offline