Vrachtwagen rijdt ruiten aan diggelen aan Pesthuislaan

15

Een vrachtwagen is tussen de middag bij het keren tegen de gevel van een van de panden aan de Pesthuislaan achter het Pesthuis gereden. Daarbij gingen enkele ruiten van het monumentale pand aan diggelen. Ook is er flinke schade aan een kozijn.

Delen

15 reacties

  1. dus de rode autootje op de eerste foto werd opeens een grote groen vrachtwagen??? Hoe zit dat ?!

  2. Weer het vrachtverkeer uit de oude Leidse binnenstad! Hoeveel van de kostbare, messing, lantaarnkappen zijn er al niet beschadigd? En nu dit weer. Hopelijk heeft men de dader kunnen pakken en voor de schade laten opdraaien.

    • Wat loopt u nou te roeptoeteren met uitroeptekens en al? Bestuurder van de vrachtwagen heeft duidelijk een inschattingsfout gemaakt. Daarbij zij ruiten en een kozijn beschadigd. Valt prima te herstellen hoor. Bovendien is het Pesthuis geen binnenstad. Kunt u weer rustig gaan slapen.

Je bent nu offline