ZZ Leiden geeft gratis basketbalclinic tijdens open dag

6

Kinderen kunnen op zondag 15 september tijdens de open dag van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball meedoen met een gratis basketbalclinic die wordt gegeven door het vlaggenschip van ZZ Leiden. Ook kunnen fans met spelers en coach op de foto en kunnen er vragen worden gesteld. De open dag eindigt met een oefenwedstrijd tegen Apollo Amsterdam.

Alle kinderen die aan de clinic meedoen krijgen ook nog eens een gratis kaartje voor de thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Basketball Academie Limburg op 19 oktober.

De open dag vindt plaats in de Vijf Meihal en start om 13.00 uur. De deuren gaan open om 12.30 uur. De toegang is gratis, maar om de doorstroom bij de ingang goed te laten verlopen vraagt de organisatie aan bezoekers om zich te registreren. Zij krijgen de gratis toegangskaarten van te voren opgestuurd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

6 reacties

 1. Een prima initiatief. Sporten is goed voor lichaam en geest! Zelf ben ik meer van een sportieve rijtour of puzzelrit, want ik ben niet zo handig met bal of racket. Maar ik mag graag naar de sportende medemens kijken.

  • Mooie reactie Mohammed! Tip: ga die puzzelrit doen op 2 en 3 oktober, ben je daar ook van af 😉

   • Daar gaat het hier eigenlijk niet over, Ida. Maar het is voor mij bijna niet te doen om met de auto Leiden uit te geraken op de genoemde dagen. Er staan allerlei kramen, stallen en tenten in de weg. Je hebt makkelijk praten, maar de overlast is echt enorm. Jammer dat daar zo weinig begrip voor is hier.

    • Even je auto iets verder weg zetten en er nasr toe lopen of fietsen. Heb ik jaren gedaan toen ik nog in de binnenstad woonde. Beetje creatief zijn en niet altijd maar problemen zien, trouwens je kan ook buiten Leiden gaan wonen natuurlijk.

 2. @zuster zeik
  Er wordt ook bij elke thuiswedstrijd een rondje bier gegeven door Zorg en zekerheid. Lang leve de premie verhoging

Je bent nu offline