(Foto's: ZZ Leiden).

ZZ Leiden geeft gratis basketbalclinic tijdens open dag

Kinderen kunnen op zondag 15 september tijdens de open dag van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball meedoen met een gratis basketbalclinic die wordt gegeven door het vlaggenschip van ZZ Leiden. Ook kunnen fans met spelers en coach op de foto en kunnen er vragen worden gesteld. De open dag eindigt met een oefenwedstrijd tegen Apollo Amsterdam.

Alle kinderen die aan de clinic meedoen krijgen ook nog eens een gratis kaartje voor de thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Basketball Academie Limburg op 19 oktober.

De open dag vindt plaats in de Vijf Meihal en start om 13.00 uur. De deuren gaan open om 12.30 uur. De toegang is gratis, maar om de doorstroom bij de ingang goed te laten verlopen vraagt de organisatie aan bezoekers om zich te registreren. Zij krijgen de gratis toegangskaarten van te voren opgestuurd.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×