Beetje rommelig nog, maar het schiet al aardig op in het nieuwe onderkomen van Sleutelstad waar de komende dagen niet alleen programma's worden gemaakt, maar vooral ook dozen uitgepakt worden en kasten gevuld. (Foto's: Chris de Waard).

Sleutelstad is verhuisd naar de Middelstegracht

Na de nodige voorbereiding is Sleutelstad deze week verhuisd naar het nieuwe onderkomen in het Mostertcomplex aan de Middelstegracht. Na ruim tien jaar aan de Evertsenstraat in de Zeeheldenbuurt was het tijd voor een volgende stap. Een iets grotere ruimte waar naast een live radiostudio ook een opnamestudio wordt gebouwd en een televisieruimte.

Met de verhuizing is Sleutelstad als lokale omroep voor Leiden nu niet alleen in het centrum van de stad gevestigd, maar ook op de begane grond in plaats van op de eerste verdieping. Dat maakt de omroep niet alleen zichtbaarder, maar ook  toegankelijker. Handig voor de gasten die in de uitzending komen.

De oude studio- en redactieruimte in de Zeeheldenbuurt is deze week verlaten.

In de nieuwe studio- en redactieruimte worden de komende tijd nog aparte geluidsdichte cabines gebouwd, maar sinds gisteren komen de radio-uitzendingen al vanuit de nieuwe plek waar voor de komende periode een tijdelijke studio is gerealiseerd.

Woensdag is Sleutelstad in de nieuwe ruimte getrokken in de voormalige Tieleman en Dros conservenfabriek aan de Middelstegracht.

Nieuw bezoek- en postadres
Lokale Omroep Regio Leiden / Sleutelstad
Middelstegracht 87A
2312 TT  LEIDEN

Telefoon redactie: 071 5235907 (ongewijzigd)
E-mail redactie: redactie@sleutelstad.nl (ongewijzigd)

Cultuur Leiden Maatschappij Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×