(Foto's: J.P. Kranenburg).

Voetbalstart RCL extra feestelijk door verlenging partnership Rabobank

De jaarlijkse voetbalstart van RCL was vanmorgen nog een stukje feestelijker dan normaal. Naast dat 221 Leiderdorpse kinderen weer drie dagen lang gaan voetballen, werd ook het partnership met de Rabobank voor drie jaar verlengd. Dit jaar wordt de 33e editie van de Voetbalstart gehouden.

“Binnen onze club is sponsoring een belangrijk thema. Sport en sponsoring zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met Rabobank gaat dit nog verder en hebben we echt een partnership”, zegt voorzitter Dick van der Bijl van RCL.

Voor jong en oud
Net als voorgaande jaren blijft de Rabobank ook hoofdsponsor van de Rabobank Voetbalstart. Ook adopteert Rabobank de komende drie jaar de “Champions League” de interne competitie voor de jongste jeugd van RCL. Daarnaast ondersteunt Rabobank Leiden-Katwijk met RCL een betere sportomgeving met maatschappelijke projecten zoals Walking Voetbal.

“Een voetbalvereniging is een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen sporten. De vrijwilligers, leden en hun familieleden vormen belangrijke sociale netwerken en zijn een hoeksteen in onze samenleving. RCL is een actieve voetbalclub. Ik ben onder de indruk van de vele activiteiten die ze organiseren en de vernieuwing die ze continue proberen door te voeren in de sport, accommodatie en maatschappelijke bijdrage in Leiderdorp. Als Rabobank dragen wij daar graag ons steentje aan bij”, aldus Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. “Ik geloof sterk in de kracht van sportverenigingen in de regio. Verenigingen verbinden mensen van alle leeftijden met elkaar en dragen bij aan vitaliteit. RCL is daar met de vele activiteiten een prachtig voorbeeld van. Wij zijn trots dat we het partnership hebben verlengd.”

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×