In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad met burgemeester Henri Lenferink. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Gesprek met de burgemeester: "Oppassen dat de binnenstad niet te druk wordt"

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. In deze eerste aflevering, aan het begin van een nieuw politiek jaar, blikken we terug op de zomerperiode, gaat het over de EL CID en de duizenden nieuwe studenten in de stad en kijken we vooruit naar de viering van 3 oktober. Hoe zorgt de burgemeester ervoor dat de binnenstad leefbaar blijft? En welke veiligheidsmaatregelen moeten er worden genomen voor het ‘feest der feesten’?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op deze eerste maandag van september

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×