Zesduizend bezoekers in openingsweekeinde Naturalis

3

Zaterdagmorgen om 10.00 uur gingen de deuren van museum Naturalis na een enorme verbouwing en uitbreiding weer open voor het publiek. Dat was in grote getale op komen dagen om het compleet vernieuwde museum te bewonderen. Al vanaf 8.00 uur in de ochtend stond er een enorme rij voor de poorten van het museum aan de Darwinweg. Alleen al in het eerste uur werden er zo’n duizend bezoekers geteld In het hele openingsweekeinde mocht Naturalis bijna zesduizend bezoekers verwelkomen.

Qua architectuur, collectie en museumpresentatie staat Naturalis Bio Diversity Centre nu volgens de kenners op gelijke hoogte met de grootste musea van dit soort ter wereld.

 

Delen

3 reacties

  1. Goed dat ik mijn bezoek even uitgesteld heb. Het is toch een stuk prettiger als men in alle rust het geexposeerde kan aanschouwen. Maar wel fijn voor het museum dat er grote interesse is. En terecht natuurlijk!

Je bent nu offline