Buitenbad De Vliet week langer open

15

Dankzij de inzet van vrijwilligers is zwembad De Vliet aan het einde van het buitenwaterseizoen toch nog een weekje langer open. Dat melden de ‘Vrienden van de Vliet’. Het zwembad is dit jaar extra geopend op 2, 3, 5, 6 september van 7.00 tot 9.30 uur en van 16.30 tot 19.00 uur. De week daarna, dat is dus de tweede week van september, gaat het bad open als de temperatuur oploopt tot 23 graden.

Op woensdag 4 september is De Vliet open van 7.00 tot 9.30 uur en van 13.00 tot 19.00 uur. Op zaterdag 7 en zondag 8 september van 10.00 tot 17.30 uur. Als echte seizoensafsluiting is er op zondag 8 september van 10.00 tot 12.00 uur koffie en thee.

In de extra week betalen abonnementhouders de helft van een gewoon kaartje. De kassa sluit op de extra dagen ’s ochtends en ’s middags een half uur eerder.

Delen

15 reacties

 1. Dus je hebt een abonnement, maar moet voor die extra paar dagen alsnog betalen? Dat is flauw zeg!

  • Precies, extra dagen. En daar hoeft een abonnementhouder maar 50% voor neer te tellen. Wat is nou uw punt?

   • Ik vind het ook een domme kruideniersmentaliteit van dat zwembad. De vaste gasten zouden het natururlijk enorm waarderen dat ze nog een paar keer extra mogen zwemmen. Maar die paar tientjes zijn blijkbaar belangrijker dan klantenbinding. Ik vraag me af welke malloot zoiets kan bedenken. Vast een manager of zo.

    • Fijn dat u de vrijwilligers een domme kruideniersmentaliteit verwijt. Zegt meer over u dan over de vrijwilligers. Want het is vooral een hoop gezwets wat u vanaf uw toetsenbord hier neerkwakt…

 2. Is dat water niet vreselijk koud, nu het ‘s-nachts maar 10 graden Celcius wordt? Ik zwem zelf niet graag en heb dan ook alleen diploma A, maar is het zwemmen binnen niet veel aangenamer?

Je bent nu offline