(Foto's: PR).

Hondenschool Dogstart houdt open dag op nieuwe trainingsveld

Hondenschool Dogstart hield op afgelopen zondag een Open Dag op het gloednieuwe trainingsveld Ghoybos in Leiderdorp. Geïnteresseerden konden meedoen met allerlei workshops zoals Flybal, Behendigheid en Dogfrisbee.

Eigenaar Bart Schouten van de hondenschool blikt terug op een geslaagde dag: “We telden meer dan 40 deelnemers, met hun honden natuurlijk. Leuk om te zien hoe de baasjes al meteen met hun hond aan de slag gingen met de oefeningen.’

De hele dag kon men ook advies inwinnen over hondenvoeding en trainingssnacks. Verder was er een loterij, met een cursus naar keuze als hoofdprijs.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×