Maaltijdbezorger gewond bij botsing met stilstaande auto

18

Een maaltijdbezorger is gisteravond op stilstaande auto gebotst op de Vijf Meilaan in Leiden. Het slachtoffer raakte gewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto en scooter hebben ernstige schade opgelopen. De weg was een enige tijd afgesloten voor verkeer.

 

Delen

18 reacties

  1. Ida Maria Christen

    Ach het zijn ook van die achterlijke debielrijders, die nergens rekening mee houden. Scheuren alleen om je heen met bochten, zijn te gevaarlijk op fietspaden ook. houden met niemand rekening.

  2. Wat een debiele reacties hier, ik heb het zien gebeuren en weet dan ook dat deze scooterrijder gewoon pech had. Hij had misschien iets langzamer kunnen rijden, maar die auto stond daar erg ongelukkig dubbel geparkeerd.

  3. Mijn “Pardon??” Was op die vreselijke reacties. Je weet helemaal niet wat er is gebeurd. Ik ben ook wel eens tegen een stilstaande auto gebotst met mijn fiets. Ongelukken kunnen gebeuren. Beterschap voor de maaltijdbezorger!

  4. Schudthethoofd op

    Ik begrijp dat niemand ooit eten laat thuisbezorgen? En chagrijnig wordt als de pizza / hamburger / spareribs / whatever-bezorger niet 5 min later op de stoep staat? Iets met hand in eigen boezem en de splinter in je eigen oog zien? Beterschap voor de bezorger. En automobilisten moeten simpelweg niet dubbel parkeren. Dat is zeker op die plek vol-ko-men onnodig (2 parkeerstroken!!). Wie is hier nu de klojo?

Je bent nu offline