De nieuwe raadsgriffier Bert Jan Urban. (Foto: Gemeente Voorschoten).

Bert Jan Urban nieuwe griffier Voorschoten

De gemeenteraad van Voorschoten heeft een nieuwe griffier: Bert Jan Urban is deze week Hans van der Does opgevolgd die vlak voor het zomerreces met pensioen is gegaan. Urban (48) werkte hiervoor bij de gemeente Capelle aan den IJssel en eerder onder meer als fractiemedewerker bij de Tweede Kamer en bestuursadviseur in Rotterdam.

Bert Jan Urban heeft zijn eerste kennismaking met de gemeente en het bestuur er inmiddels opzitten. “Dat was heel positief,”vindt Urban. Wat hem aanspreekt is dat Voorschoten zich heeft uitgesproken om een zelfstandige gemeente te blijven.

In de gemeenteraadsvergadering van 26 september wordt de nieuwe griffier officieel be√ędigd.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×