Scooterrijdster onderuit bij noodstop voor bus

18

Een scooterrijdster is vanmiddag gewond geraakt toen ze op het Stationsplein schrok van een aankomende bus en hard remde. Daarbij kwam ze ten val. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bus werd niet geraakt.

Delen

18 reacties

  1. Had ze een helm op? Ik kan dat op de foto niet goed zien. Veel scooter bestuurders realiseren zich niet hoe kwetsbaar je bent als je onderuit gaat.

    • Hallo, ik ben degene die gevallen was. Het is totaal niet de schuld van de bus ik schok omdat ik niet Goed keek en Gleed uit de buschauffeur heeft mij juist geholpen dus houd al die stomme reacties voor jullie en geef niet altijd de bussen of iets anders de schuld als je het verhaal en de oorzaak niet kent. Dankjewel.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline