(Foto: Emile van Aelst).

Band of Liberation toch niet in 3 October Optocht

Hoewel het besluit van de 3 October Vereeniging om Tamarco en de Band of Liberation niet mee te laten doen aan de Grote Optocht op 3 oktober is teruggedraaid, zullen de toeschouwers het toch zonder dat laatste orkest moeten doen.

Muzikaal leider Simon Dubbelaar krijgt het orkest niet meer bij elkaar. Veel leden zijn andere verplichtingen aangegaan toen ze te horen kregen dat ze dit jaar niet werden ingehuurd en die afspraken kunnen niet allemaal worden verzet.

Toen de 3 October Vereeniging op het besluit terugkwam en de twee korpsen alsnog een plekje gaf, voor de optocht uit in plaats van tussen de praalwagens, zei Dubbelaar al dat zijn mensen geen pionnen zijn die je zomaar heen en weer kunt schuiven.

Op 2 oktober is de Band of lLberation wel present.

Cultuur Leiden 3 Oktober 2019


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×