Botsing tussen twee Arriva bussen bij station

18

Bij een botsing tussen twee Arriva stadsbussen zijn allebei de voertuigen vanmiddag zwaar beschadigd geraakt. Van allebei de bussen sneuvelde een ruit. De botsing vond plaats bij het busstation aan het Stationsplein in Leiden en zorgde voor de nodige verkeerschaos op het busstation. Onder andere omdat een van de bussen weggesleept moest worden en de weg blokkeerde voor het overige busverkeer.

Delen

18 reacties

  1. John Mc Cullagh

    Moet zeggen, ik fiets er heen en weer langs onderweg naar mijn werk in de bioscience park & ik vind de rij gedrag van sommige (niet alle) buschauffeurs nogal aggressive. Nog een domheid van de gemeente planners dat voetgangers, fietsers en bussen elkaar zo doorkruizen.

    • Moet zeggen, de fietsers vliegen je daar links en rechts om de oren.
      John Mc enz. Wat heeft dit in vredesnaam met deze aanrijding te maken? O, misschien was een rondvliegende fietser wel de oorzaak….. Ik weet het niet, jij wel?

Je bent nu offline