Inschrijvingen Leids Cabaret Festival geopend

De inschrijvingen voor de 42e editie van het BNNVARA Leids Cabaret Festival in 2020 zijn geopend. Vanaf nu kunnen talentvolle theatermakers en cabaretiers zich aanmelden. Dat kan tot 1 januari 2020 op de website van het Leids Cabaret Festival.

Het Leids Cabaret Festival kent een juryprijs en een publieksprijs. Veel deelnemers en winnaars zijn nu nog steeds bekend als cabaretier. Enkele winnaars zijn: Najib Amhali, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen, Sanne Wallis de Vries, Wim Helsen, Micha Wertheim.

Data op een rijtje
Tot 1 januari 2020 aanmelden
12 en 19 januari – Audities in de Leidse Lente
1 en 2 februari – Workshopweekend (alleen voor deelnemers)
10 t/m 15 februari – Festival in de Leidse Schouwburg
Finalistentour vanaf 4 maart door het hele land

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×