Zoekactie duikers brandweer na aantreffen kinderfietsje bij Voorschotense vijver

12

Duikers van de brandweer hebben vanavond bij het Burgemeester Berkhoutpark in Voorschoten de vijver doorzocht, nadat langs het water een kinderfietsje was aangetroffen. De zoekactie trok nogal wat bekijks en enkele omstanders wisten uiteindelijk te melden dat de fiets al enkele weken in het parkje rondzwerft.

Deze diashow vereist JavaScript.

De politie roept ouders op om goed op te letten dat hun kinderen als ze met de fiets van huis gaan ook weer met fiets thuis komen. Dat kan dit soort onnodige, kostbare uitrukken van de brandweer voorkomen.

Delen

12 reacties

  1. Je kan ook niks doen en later concluderen dat jouw (klein) kind verdronken is………… Dan kun je daarover weer commentaar geven. Zo iemand noemen we in de volksmond een zeurpiet of azijnpisser.

Je bent nu offline