(Foto's Emile van Aelst).

Lee Towers sloot 50e verjaardagsfeest van Manege Moedig Voorwaarts af

Manege Moedig Voorwaarts richt zich voornamelijk op paardrijden voor kinderen met een beperking. De manege wordt geëxploiteerd door de stichting Paardrijden voor Gehandicapten voor Leiden en Omstreken, maar ook valide ruiters kunnen terecht bij Moedig Voorwaarts. Wekelijks maken honderden mensen, zowel vrijwilligers als deelnemers, gebruik van de manege. Dit jaar bestaat Manege Moedig Voorwaarts 50 jaar en dat moest uiteraard groots gevierd worden. Afgelopen zondag waren er diverse demonstraties, een loterij en optredens van Jeffrey van As en Tino Martin. Als grote klapper en afsluiter kwam Lee Towers optreden. Lee Towers leerde jaren geleden tijdens een vakantie bestuurslid/vrijwilliger Piet van Dam kennen en ze werden goede vrienden.

Lee Towers is al jarenlang goed bevriend met bestuurslid Piet van Dam.

Vandaar dat Lee Towers alweer voor de derde keer kwam optreden bij Moedig Voorwaarts. Zijn optreden eindigde met een polonaise en hij beloofde volgend jaar weer terug te komen.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×