Seizoensgids Leidenamateurvoetbal 2019-2020.

Leidenamateurvoetbal lanceert seizoensgids regioclubs

Leidenamateurvoetbal.nl heeft een seizoensgids gelanceerd met daarin alle 25 aangesloten regionale voetbalclubs. In de gids worden de ploegen uitgelicht en wordt er op het seizoen vooruitgeblikt. In deze eerste seizoengids is er gekozen voor het thema clubtrouw. Vier aan hun club verstrengelde getrouwen komen aan het woord.

De redactie van Leidenamateurvoetbal over de aanleiding voor de gids: “Wij hopen dat de gids het begin is van een traditie. Helaas stopten andere media met uitgebreide voorbeschouwingen op het seizoen en het geluid was en is dat de voetballiefhebber het voorafje node heeft gemist. Ons team pakte de draad weer op en heeft een seizoengids samengesteld waarin de vijfentwintig clubs die zijn aangesloten bij LAV belicht worden.”

Bekijk hier de seizoensgids 2019-2020:

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Sport Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×