Leidenamateurvoetbal lanceert seizoensgids regioclubs

1

Leidenamateurvoetbal.nl heeft een seizoensgids gelanceerd met daarin alle 25 aangesloten regionale voetbalclubs. In de gids worden de ploegen uitgelicht en wordt er op het seizoen vooruitgeblikt. In deze eerste seizoengids is er gekozen voor het thema clubtrouw. Vier aan hun club verstrengelde getrouwen komen aan het woord.

De redactie van Leidenamateurvoetbal over de aanleiding voor de gids: “Wij hopen dat de gids het begin is van een traditie. Helaas stopten andere media met uitgebreide voorbeschouwingen op het seizoen en het geluid was en is dat de voetballiefhebber het voorafje node heeft gemist. Ons team pakte de draad weer op en heeft een seizoengids samengesteld waarin de vijfentwintig clubs die zijn aangesloten bij LAV belicht worden.”

Bekijk hier de seizoensgids 2019-2020:

Delen

1 reactie

 1. F-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h!
  Een seizoengids zoals die niet eerder werd gepresenteerd.
  Klasse van tekst, beeld en lay-out.
  Wat een klus, wat een knap stuk werk.
  Hier kunnen de voetballers, trainers, arbiters, grensrechters, bestuurders,
  voetballiefhebbers en KNVB-rapporteurs een heel seizoen mee vooruit!
  Ik ben trots dat ik – een ietsiepietsie – deel uit mag maken van
  LeidenAmateurVoetbal.
  Een sportief en gezellig seizoen toegewenst.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline