Directeur Dita van Dijk onthult het nieuwe logo van SKZ. (Foto's en video: Robbert Beurse).

SKZ onthult nieuw logo op verjaardag

Tijdens haar 30ste verjaardagsfeest onthulde de Stichting Kinderopvang Zoeterwoude zaterdag haar nieuwe logo. De eerste viering van de verjaardag werd gevierd in de Bernarddusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Naast fruit, limonade, cakejes en ijs uit de Weipoort waren er allerlei activiteiten voor de kinderen uit dit deel van Zoeterwoude georganiseerd. Er was een drumworkshop, schminken, glittertattoo’s, blikkengooien en meer…

Om 15:00 uur onthulde directeur Dita van Dijk het nieuwe logo van de stichting. Na de onthulling hadden de kinderen een kano voor de jarige. Tijdens de eerste schoolweken van dit jaar hebben de leerlingen twee kunstwerken gemaakt die een plekje krijgen op het kantoor van de SKZ.

Verjaardag in het Dorp
Op zaterdag 28 september viert SKZ haar verjaardag in Zoeterwoude-Dorp. Ook dit verjaardagsfeest zal een feestje worden. Het verjaardagsfeest is bij brede school Het Avontuur en start om 14:00 uur. Alle leerlingen en geïnteresseerden zijn welkom.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×