Publiek genoot zaterdagavond van de 3 October Pleintaptoe bij Trigon

2

Er waren regenbuien voorspeld zaterdagavond, maar het bleef helemaal droog tijdens de Pleintaptoe. Ondanks de slechte weersvoorspellingen zaten de tribunes driekwart vol. Het thema van 3 October is dit jaar ‘Jong Geleerd….’ en dat klonk ook door in de Pleintaptoe. Er speelden voornamelijk jeugdkorpsen van gerenomeerde landelijke orkesten. Het publiek genoot van optredens van Jong K&G, Jeugdkorps Rijnmond uit Schiedam, de jeugd van het Pasveer korps uit Leeuwarden, M.E.T.R.O.uit Scheveningen, Wilhelmina uit Sleeuwijk, de jeugd van het Kamper Trompetterkorps en als afsluiting de senioren van K&G. Het voorprogramma werd verzorgd door K&G3. Het publiek genoot van de meer dan 3 uur durende show. Na afloop liepen de beide korpsen van K&G al spelend naar hun clubhuis gevolgd door een lange stoet fans.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

2 reacties

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline