Uitreiking lintjes door burgemeester Lenferink. (Foto: buro JP).

Huurdersvereniging Ons Doel neemt Koninklijk afscheid van het HOOD bestuur

Een koninklijke onderscheiding voor Arie Korteweg (voorzitter) en Jannie Cambier (secretaris) bij hun afscheid van Woonstichting Ons Doel. Burgemeester Lenferink deelde de onderscheidingen uit voor de jarenlange inzet voor de huurders van Ons Doel tijdens de officiële afscheidsreceptie.

Het was een bijzondere wisseling van de wacht, die al in juni plaatsvond voor een compleet nieuw team. De scheidende bestuursleden Arie Korteweg, Jannie Cambier, Wil Spies en Jan Arie Oudshoorn hebben de afgelopen jaren een stevige basis gelegd waarmee het nieuwe bestuur verder gaat voor de vernieuwing van de bewonersparticipatie.  De samenwerkingsovereenkomst tussen HOOD en Ons Doel, het gezamenlijke magazine en de mooie projecten, die in co-creatie werden ontwikkeld zijn daar voorbeelden van.

De waardering voor de vier scheidende bestuursleden is groot. Dat werd benadrukt door stil te staan bij de inzet voor en betrokkenheid bij de huurders van Ons Doel.

Leiden Maatschappij Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×