( Foto's: Emile van Aelst )

Nostalgie vierde hoogtij bij de 3 October Seniorenmiddag in de Stadsgehoorzaal

Traditioneel is op de zondagmiddag voor 3 oktober de seniorenmiddag in de Stadsgehoorzaal. Elk jaar is dit voor de Leidse senioren weer een feest waar je met leeftijdsgenoten in de stemming kan komen voor Het Feest der Feesten. Het publiek werd in de hal verwelkomd door het koor van Schula Nostalgica met liedjes die iedereen van boven de 50 jaar feilloos kan meezingen of kent. Het programma dit jaar was erg verrassend en begon met een optreden van de oudste boy band ter wereld, Het Ontzet Sextet bestaat uit oud-bestuurs-en commissieleden en zorgde voor een Minikoraal voor senioren onder het toeziend oog van burgemeester Pieter van der Werf.

Het Ontzet Sextet bestaat deze maand 25 jaar.

Voor De Slechte Band was de eerste keer dat ze in de Stadsgehoorzaal speelden. Zowel de band als het publiek genoot met volle teugen van dit optreden. Heerlijke bekende Nederlandse en Leidse nummers zorgeden er voor dat ze zaal an snel op stelten werd gezet. De afsluiter van de middag was Corrie Konings en ook zij had het publiek al direct voor zich gewonnen. Het publiek zong bijna alle nummers uit volle borst mee en ook dit optreden eindigde in een grote polonaise.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×