( Foto's: Emile van Aelst )

Ondanks de stromende regen drukke en gezellige Pri-October Party bij Theehuis de Leidse Hout

Bijna viel de Pri-October Party door de enorme regenval in het water. Door snel omschakelen en het feest naar binnen te verhuizen werd het toch nog een geweldig feest. Al voor het 7e jaar trapt Theehuis de Leidse Hout  op de laatste zondag voor 3 oktober Het Feest der Feesten af met de Pri-October Party. Een middag waar elk jaar de Rijnsons het publiek in de juiste stemming voor 3 oktober brengen. Binnen was het afgeladen vol en in de tenten voor het Theehuis was er ook bijna geen doorkomen aan. Behalve de Rijnsons trad ook Hugo Choufour met zijn Dutch Sweet Wood Girls op om het publiek warm te maken voor zijn optreden bij Café de Plantage, waar hij de optocht aan elkaar praat en de eventuele gaten opvult met meezingers.

Hugo Choufour en zijn Dutch Sweet Wood Girls

Ook voor de Rijnsons was het een opwarmertje voor hun optreden na de optocht in Koetshuis de Burcht. Het publiek genoot ondanks het slechte weer en ziet uit naar Het Feest der Feesten.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×