Reis Mee! robot Cubetto. (Foto: Bert van de Ven).

Reis mee! met de Kinderboekenweek

De bibliotheken in Leiden en Leiderdorp laten de kinderboekenweek niet ongemerkt voorbij gaan. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar ‘Reis mee!’ en staat centraal in de vestigingen van BplusC van woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober.

Voor kinderen in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd rond het thema ‘Reis Mee!’ met fantasierijke voertuigen.

Tijdens deze kinderboekenweek zijn er in de bibliotheken muziek workshops, een goochel- en filmvoorstelling en een fantasievoertuig ontwerp workshop onder leiding van kunstenaars. Kijk voor een volledig overzicht van het programma op de website van BplusC.

 

Cultuur Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×