Schaatshal Leiden opent weer haar deuren

1

Schaatshal Leiden aan de Vondellaan opent aanstaande zaterdag weer haar deuren voor publiek. Bezoekers kunnen dan van 14.00 tot 16.00 uur voor slechts 1,00 euro naar binnen.

Voor mensen die willen leren schaatsen of hun techniek willen verbeteren, worden gedurende het hele schaatsseizoen inlooplessen verzorgd door ervaren trainers. De lessen worden iedere maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 09.15 tot 10.15 uur en op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur gegeven.

Ook introduceert de schaatshal dit seizoen een nieuw spel: Bavarian Curling. Het spel is verwant aan curling en kan door jong en oud beoefend worden.

 

 

Delen

1 reactie

  1. Al die zwierende schaaters is immer een vrolijke aanblik. Zelf heb ik deze bewegingsvorm helaas nooit leren beheersen, want de daarvoor benodigde lage temperaturen werden zelden bereikt. Dat is thans ook in dit land het geval, zodat ik me afvraag of de jeugd deze sport nog wel beoefend.

Je bent nu offline