Hoofdagent Paul is deze week begonnen met vloggen.

Achter de schermen bij politie Leiden Zuid: 'leuk dat je kijkt naar mijn allereerste video!'

De politie in Leiden is begonnen met vloggen. Hoofdagent Paul neemt de kijkers in zijn eerste vlog mee in het werk van de politie Leiden Zuid. “Ik ga jullie meenemen in een noodhulpdienst en hoop dat ik jullie veel kan laten zien van wat wij doen”, spreekt hij in zijn eerste vlog. “Leuk dat je kijkt naar mijn allereerste video en laat vooral weten wat je ervan vindt, dat kan in de reacties hieronder.”

In de eerste aflevering van zijn vlog laat de politieagent zijn kijkers onder andere zien wat er gebeurt als er melding wordt gemaakt van een teruggevonden gestolen fiets en als er melding wordt gemaakt van een mogelijke beroving. Ook houdt Paul een auto staande met daarin iemand die mogelijk drugs heeft gebruikt en is te zien wat er gebeurd als er iemand wordt aangehouden.

De video’s zijn te bekijken op het Youtube-kanaal van Politie Leiden-Zuid, waar ook andere video’s van het werk van de politie zijn te zien.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×