Auto botst frontaal op boom langs Kanaalweg in Leiden

31

Een automobilist is vanmiddag tegen een boom langs het kanaal aan de Kanaalweg in Leiden gebotst. De bestuurder raakte hierbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelikopter werd uiteindelijk gecanceld. Het voertuig raakte door de botsing zwaar beschadigd. De Kanaalweg vanaf het Kanaalpark en de Plantijnstraat waren tijdelijk afgesloten voor het autoverkeer

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

31 reacties

  • Waarom zou de de grond bewerken?

   Woordenboek Nederlandse taal:
   egt – Werkwoord 1. tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van eggen ♢ Jij egt 2. derde persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van eggen ♢ Hij egt 3. verouderde gebiedende wijs meervoud van eggen (is bewerken van grond).

  • of onwel wording, of uitwijken voor een overstekend beest, of uitwijken voor een tegenligger…………….je kunt van alles verzinnen, maar dat is nou niet zo zinvol om dat hier te plaatsen. Doe dat lekker op feestboek.

 1. Raymond Gijsman

  Waarom wat aan de weg doen, gewoon normaal op de weg rijden kan er niks gebeuren! Maar ja we zijn in onze auto tegenwoordig met van alles bezig behalve autorijden….. En dan hebben we in Nederland zo’n achterlijk knuffelen beleid waar door dit soort kneuzen op de weg blijven. ipv gewoon x jaar rijbewijs mag inleveren.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline