100-jarig Swift wint Taptoe 2019

11

De Leidse Ren- en Toervereniging Swift is de winnaar van de Jopenszprijzen 2019. De wielrenvereniging reed zich de afgelopen jaren al vaker in de prijzen met mooi verlichte fietsen en gaat er tijdens het 100-jarig bestaan vandoor met de hoofdprijs. Gymsport Leiden werd tweede en Circus Miloco derde.

Opvallend is dat Gymsport Leiden sinds de oprichting ieder jaar in de prijzen is gevallen. Eénmaal werd de grootste sportvereniging van Leiden eerste (2017) en tweemaal tweede (2018, 2019). Dit jaar werd een heuse Rembrandt gemaakt met leden van de gymsportvereniging.


Ijsbrand Terpstra in gesprek met Gymsport Leiden tijdens de Taptoe 2019.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

11 reacties

Laat een reactie achter

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline