(Foto: Politie).

600 gram XTC in speelhuisje

Op 2 oktober kreeg de politie in Leiden een wel heel opmerkelijk telefoontje. Een man belde met de mededeling dat hij tijdens het in elkaar zetten van een speelhuisje een flinke zak pillen had ontdekt. Het speelhuisje was door de schoonouders van de melder ongeveer een jaar geleden opgestuurd uit Vietnam. Omdat ze daar kennissen hebben, gingen zij er vanuit dat die het speelhuisje hadden gestuurd. Zij gaven het huisje aan de melder als extra cadeautje voor de verjaardag van diens dochter.

Pas op 2 oktober was de dochter oud genoeg om met het speelhuisje te mogen spelen en dus werd het door vader en dochter in elkaar gezet. In de vacuĆ¼m verpakking bleken niet alleen onderdelen voor het speelhuisje te zitten, maar ook een flinke zak met ongeveer zeshonderd gram XTC pillen. Deze pillen zijn door de politie in beslag genomen en vernietigd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×