(Archieffoto: Emile van Aelst).

WK Hip Hop en Fitness/Aerobics weer naar Leiden

Het WK Hip Hop en het WK Fitness/Aerobics worden voor het derde jaar op rij in ECC Leiden gehouden. Van 10 tot 19 oktober komen ruim 1600 atleten uit meer dan 17 landen van over de hele wereld naar Leiden om te strijden om de titel.

ECC Leiden is sinds enkele jaren de thuisbasis tijdens deze kampioenschappen van FISAF International, die met Sports Aerobics & Fitness (10 t/m 12 oktober) én met Hip Hop Unite (17 t/m 19 oktober) een waar spektakel neerzet op dit vakgebied. Het podium staat vol met enthousiaste dansers en atleten die op dit hoge niveau presteren. Van kinderen tot volwassenen en van duo competities tot mega crew battles, iedere competitie is spannend.

Het naastgelegen hotel Holiday Inn Leiden is volledig afgehuurd door de organisatie en verantwoordelijk voor het onderdak én catering van de deelnemers en crew. Het restaurant verzorgt dagelijks ruim 1500 maaltijden en daarnaast kunnen de deelnemers terecht bij diverse foodcorners.

Kaartjes voor beide evenementen kunnen uitsluitend bij de ingang van ECC Leiden worden gekocht op de dag zelf en kosten 10,00 euro per persoon per dag. Parkeren kan op het terrein van ECC Leiden tegen betaling.

Meer informatie is te vinden op www.fisafinternational.com, www.hiphopunite.com of eccleiden.com

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×