(Foto's: Emile van Aelst).

Terugblik: Reveille 2019

Honderden Leidenaren verzamelden zich op 3 oktober ’s ochtends vroeg op het Stadhuisplein voor de Reveille. Sommigen na een paar uurtjes slaap, anderen waren meteen doorgekomen vanuit de stad. Om 07.00 uur stipt werd het het Wilhelmus ingezet en na een half uurtje zingen kon men zich klaarmaken voor de Koraalzang in het Van der Werfpark of het ophalen van haring en wittebrood. Marchingband FBL vertrok voor de ronde door Leiden om de bewoners wakker te maken.

Mediapartners Sleutelstad en Omroep West trokken op 3 oktober samen op en maakten samen onder andere deze reportage over de reveille.


Radioreportage van Sleutelstad bij de Reveille.

Leiden leidensontzet2019


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×