Plafond van winkel in Leidse Haarlemmerstraat stort naar beneden

29

Het systeemplafond van Mauve L’atelier aan de Haarlemmerstraat in Leiden is zondagmiddag door nog onbekende oorzaak naar beneden gestort. Op het moment van instorten was de winkel open, maar niemand raakte gewond. De brandweer heeft uit voorzorg de elektra uitgeschakeld. De bewoners in het bovengelegen pand hoeven zich volgens de politie geen zorgen te maken over hun veiligheid.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

29 reacties

  • Een Leids burger op

   Niet alle plafonds waar de zwaartekracht op werkt storten in Fritsie met de 2019 Fratsen! Dus daarmee is de oorzaak van het instorten nog onbekend.

    • Een Leids burger op

     instorten is een gebruikelijk woord in dat soort situaties. Overbodig juist om te vermelden dat het naar beneden stort. Dat is immers altijd zo.

     • Michel de Notre Dame op

      In ieder geval kunnen we uit de berichtgeving van Keutelstad weer duidelijk afleiden, dat het einde der tijden nadert met instortende winkelpanden, vuilniswagens die spontaan in de fik vliegen en burgers die versuft door het gebruik van lachgaspatronen volkomen doelloos door ons dorp zwerven…

     • Inderdaad vaak onterecht gebruikt, maar ik bedoelde dat dit woord niet in de berichtgeving voor komt.
      Voor de goede orde: instorten = in elkaar vallen. Een plafond kan niet in elkaar vallen.

     • Een Leids burger op

      De brokstukken van een plafond kunnen bij het naar beneden komen wel in elkaar vallen hoor. (zodat ze deels in elkaar steken.) Dus zo onterecht is de benaming instorten nu ook weer niet.Instorten en neerstorten zijn gewoon synoniemen.
      .

      ¨…maar ik bedoelde dat dit woord niet in de berichtgeving voor komt.¨ Oh Ja? 🙂

      Leer lezen sufferd. Citaat uit de berichtgeving (2e zin): ¨Op het moment van INSTORTEN was de winkel open,….¨

     • Oke leids burger jij je zin. In elkaar steken = instorten. Als ik dus een legpuzzel maak ben in dus eigenlijk aan het instorten…..
      En mijn kids steken geen folders in, maar storten folder in…….
      Wahahahahahah.
      Wel leuk trouwens dat je je zo laat opnaaien door een reactie. Blijft geinig hoe de simpele zielen hier op deze site reageren als je een reactie op een reactie plaatst…….. top amusement voor de lege minuutjes in mijn leven.

     • Geweldig!!!!!!! Simpel zieltje heeft niet dat ik het expres doe. Zelfs niet nadat ik het het uitgelegd. Heerlijk amusement, ga zo door. Ook bij de andere onderwerpen waar ik onder andee namen reageer!

     • Een Leids burger op

      Het vermoeden dat je ook onder andere namen reageert en anderen afzeikt, had ik al. Je hebt niets zinnigs te zeggen, dus hou je domme commentaar maar voor je.

     • ik pas me inderdaad graag aan aan het niveau van reaguurders zoals als jij.
      en zelfs m’n volgende leugentje dat ik onder andere namen ook reageer trap je in, gelukkkig doe ik dat niet want dan zou ik met krampen van de lach onder de tafel liggen…………..
      Het is mij echter te veel werk om andere namen te verzinnen en te onthouden.
      Ik heb me weer kostelijk vermaakt, dankjewel!’
      – einde onderwerp-

     • Een Leids burger op

      Je hebt niets zinnigs te zeggen, dus hou je domme commentaar maar voor je.
      Einde ¨discussie¨ met jou!

 1. Robbin Leiden

  Komt ervan als er geen onderhoud door de uitbaters wordt gepleegd. Haarlemmerstraat is al op z’n retour, een en al leegstand. Als straks de Mall of the Netherlands (gratis parkeren) in Leidschendam klaar is zie ik het somber in voor Leiden. Tenzij het parkeerbeleid aangepakt wordt, de huurprijzen een plafond krijgen en de ondernemers meer gestimuleerd/ondersteund worden.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline