Anne Hurencamp en Jan-Cees ter Brugge geven een minicollege over Abbey Road. (Foto: PR).

Beatles verzamelaars naar Leiden

Beatlesfans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zaterdag 19 oktober terecht in Scheltema Leiden waar de ‘Beat-meet 2019’ wordt georganiseerd. Liefhebbers en fans van de ‘fab four’ kunnen voor de 41e maal hun hart ophalen aan allerhande memorabilia, LP’s, singeltjes en beeldmateriaal.

Het legendarische viertal is 49 jaar nadat zij uit elkaar zijn gegaan nog altijd populair. Standhouders uit binnen- en buitenland zorgen voor voldoende koop- en ruilobjecten. Daarnaast is er live Beatles muziek en signeert schrijver Markus den Boer het nieuw verschenen derde deel van de ‘Paul McCartney Worldwide Discography’.

Het 50 jaar oude album ‘Abbey Road’ van de Beatles is het onderwerp van een minicollege gegeven door de speciale gasten Anne Hurenkamp, auteur Beatlestalk.blogspot.nl en Jan Cees ter Brugge, auteur Beatles in Holland.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×