(Foto: Rijksmuseum van Oudheden).

Kinderactiviteiten bij Rijksmuseum van Oudheden tijdens herfstvakantie

Kinderen kunnen in de herfstvakantie weer komen knutselen, speuren en kleuren in het Rijksmuseum van Oudheden. Van 12 tot en met 27 oktober kunnen ze er tussen 10.00 en 17.00 uur terecht. De kinderen kunnen dan onder andere via een audiotour speuren naar hun favoriete archeologische ontdekkingen.

Op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag zijn er familierondeleidingen. Het eerste vakantieweekend valt samen met de Nationale Archeologiedagen. Daarom zijn er op zaterdag 12 en zondag 13 oktober extra rondleidingen over de afdeling ‘Archeologie van Nederland’.

Op 12 oktober kan iedereen met een spannende escape-game in een virtuele wereld op zoek naar de verdwenen Romeinse soldaat Titus. Daarnaast zijn er knutseltafels in de hal van het museum en is er bij de Egyptische tempel drie keer per dag een spectaculaire lichtshow.

Meer informatie op www.rmo.nl/herfstvakantie2019.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×