Brandweer blust vuilniswagen in Leiden Zuidwest

6

Rond 8.30 uur ontdekten medewerkers van de gemeentelijke afdeling Milieu en Beheer rookontwikkeling bij het laadgedeelte van de vuilniswagen waarmee ze hun ronde aan het maken waren. Op de hoek van de Kuipers-Rietbergstraat en de Titus Brandsmalaan in Leiden Zuid-West werd de wagen stilgezet en seinden ze de brandweer in. De heeft met behulp van de ladderwagen van bovenaf water in de wagen gespoten, waarna de rook verdween.

De brandweer hoefde overigens maar een klein stukje te rijden naar de melding. De locatie van de brand lag op slechts enkele honderden meters van de kazerne aan de Rooseveltstraat.

Delen

6 reacties

  1. Ladder wel. Ladderwagen niet. Wat je omhoog ziet staan is het ladder- en slangen-rek van de autospuit. Vroeger klom men op het dak om ladders of slangen te pakken. Maar dat mag niet meer met de arboregels. Dus nu komt het hele rek met een druk op de knop naar straatniveau. Wel zo handig.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline