(Foto's: Chris de Waard).

Brandweer blust vuilniswagen in Leiden Zuidwest

Rond 8.30 uur ontdekten medewerkers van de gemeentelijke afdeling Milieu en Beheer rookontwikkeling bij het laadgedeelte van de vuilniswagen waarmee ze hun ronde aan het maken waren. Op de hoek van de Kuipers-Rietbergstraat en de Titus Brandsmalaan in Leiden Zuid-West werd de wagen stilgezet en seinden ze de brandweer in. De heeft met behulp van de ladderwagen van bovenaf water in de wagen gespoten, waarna de rook verdween.

De brandweer hoefde overigens maar een klein stukje te rijden naar de melding. De locatie van de brand lag op slechts enkele honderden meters van de kazerne aan de Rooseveltstraat.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×