Voorstelling 'Visserskinderen'. (Foto: PR).

100-jarig jubileum Visser 't Hooft Lyceum

Het Visser ’t Hooft Lyceum bestaat dit jaar honderd jaar. Dit jubileum wordt de komende weken groot gevierd in het huidige gebouw aan de Kagerstraat. Verschillende activiteiten staan binnenkort op de planning ter ere van deze bijzondere gebeurtenis.

Voorstelling ‘Visserskinderen’
Op 28, 29 en 30 oktober wordt de voorstelling ‘Visserskinderen’ door leerlingen en medewerkers van de middelbare school gegeven. In deze speciale voorstelling wordt een ode gegeven aan de jeugd en de schooltijd. Via de website van de Leidse Schouwburg zijn kaarten te koop. De prijs van de kaarten is 7,50 per stuk voor leerlingen en voor overige bezoekers 15 euro per stuk.

Reünie
Op zaterdag 9 november staat bovendien een grote reünie op de planning in het huidige gebouw van het Visser ’t Hooft Lyceum in Leiden. Alle mensen die les hebben gehad of gegeven op de school zijn hierbij welkom.

Gedenkboek
Als aandenken aan het jubileum verschijnt er ook nog een gedenkboek: het Grote Visser Eeuwboek. Dit boek is te koop tijdens de reünie en bij boekhandel De Kler.

Aanmelden voor de reünie en overige informatie kan via de website van Visser ’t Hooft Lyceum.

Cultuur Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×